Pages

.

Watashi ga Motete Dousunda

Képtalálat a következőre: „Watashi ga Motete Dousunda cover”

12 éven felülieknek ajánlott!

Mihez kezd egy lány,akibe egyszerre szeret bele 4 elképesztő srác? Már ha azt feltételezzük,hogy megtörténhet egyáltalán ilyesmi.A történetet én két nézőpont alapján tudom értelmezni.Az első fele nagyon aranyos,romantikus és szívet dobogtató.A másik viszont csak a külsőségekre épít.A fiúk nem figyeltek a lány belső értékeire,hiszen az egész rajongásukat is a főszereplő lány külsőségei határozzák meg.Persze a történet végére kicsit változik az álláspont.De ezt félretéve,egy aranyos vicces animéről van szó,amit szívesen néztem végig.Nyílván örültem volna,ha középiskolában egyszerre több srác is körülrajongana.Sajnos-e vagy nem, a való élet kissé más.Visszakanyarodva az előzőhöz,sose a külső alapján ítéljük meg a másikat.Míg nem tudsz róla semmit,nyomd el magadban a véleményed és várd ki a végét.Ha egy embert csak a külsejével tudsz kritizálni,akkor nyilván emberileg teljesen rendben van,és azon kívül tökéletes.IGAZ?

Kae egy kissé molett, ám kedves és aranyos hölgyemény, aki odavan a BL-ért és az egymásra találó hercegekért. Élénk a fantáziája, így nem csoda, hogy a közelében lévő osztálytársait is szívesen képzeli el kompromittáló helyzetekben. Aztán egy nap egy tragikus trauma következtében lefogy, így a csinos lányra több fiú is felfigyel. Igen ám, de Kae magának nem nagyon akar herceget, ezért a fiúkat akaratlanul is mindenféle kétes helyzetbe sodorja a bolyhos álmodozásai következményeként.(Animeaddicts)


Részek Online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
(Amori-senpai fordítása [http://amori.hu] )

Képtalálat a következőre: „Watashi ga Motete Dousunda cover”Képtalálat a következőre: „Watashi ga Motete Dousunda cover”

No comments:

Post a Comment