Pages

.

Full Metal Panic!























14 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Egy nagyon vicces de egyben történetileg magával ragadó anime. 3 évad, és 2017-ben azaz idén várható 4. évad is. Első 2 évad szinkronos, a 3. évad csak felirattal található fent.  De fel is tüntettem külön.

A történet egyik főszereplője, Sagara Sousuke zsoldos. A Mithril nevű titkos katonai szervezet tagja, és két társával Kurtzzal és Maoval együtt különös feladatot bíznak rájuk. Egy gimnazista lányt kell megvédeniük, ugyanis valamilyen titokzatos oknál fogva a KGB el akarja rabolni. Kurtznak rögtön megtetszik a lány, Kaname Chidori, akiről egy kb. 14 éves korában készült fényképet kapnak, de a lány mostanra már 16 év körül van.

Mivel Soususe néz ki leginkább iskolásnak, így gimnáziumi egyenruhát húznak rá és irány az iskolapad. Két társa a háttérből vigyázza lépéseit. Persze íme a meglepő fordulat, Chidori nem éppen kezesbárány, sőt, inkább vadmacska, abból is a talpraesett fajta. Mivel Sousuke számára teljesen ismeretlen a civilek élete, igen sok banális dolgot követ el, és elképesztően feltűnő módon próbálja meg ellátni a célszemély védelmét. De Chidorit sem kell félteni, ahol tud keresztbetesz önjelölt testőrének és rengeteg köztük a vita, sőt a verekedés is (pontosabban verés, amit persze Sousuke kap). (AnimeAddicts)

Előzetes:


Részek online:

1. évad (HD minőségben)


2.évad (Fumoffu)


3.évad (The Second Raid, ami már csak felirattal jött ki sajnos!)


OVA

Full Metal Panic! The Second Raid OVA

No comments:

Post a Comment