Pages

.

Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai


18 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hát őszintén, nem is tudom, hogy kezdjek bele.
Ha egy szóval jellemezhetném az animét, akkor csak is a PERVERZ szót használhatnám rá. :'D De majd a véleményemet inkább majd a végére hagynám.
Egy olyan világban élünk, ahol a kormány betiltott minden nemű erotikus tartalmat. Ezt úgy értem, hogy még hőseink anélkül se mondhatnak ki egy csúnya, vagy szexualitással kapcsolatos szót, hogy le ne tartóztassák őket. Hát mondanom se kell, hogy vannak olyanok, akik ezt ellenzik és bugyi...khm mármint maszkok mögé bújva nyíltan fellépve az elnyomás ellen akarják terjeszteni a diszó viccek és a szexualitás örömeit. Okuma Tanukichi az egyik legelitebb iskolába felvételt nyert, ahol rettentő szigorú erkölcsi gúzsban tartják a diákokat. Még nem sejti, hogy hamarosan gyökeresen felfordúl az élete, hiszen egy híres, a disznó viccek elterjesztésére létrejött terrorista csapat kiemelkedő tagja lesz.

Én ezt az animét annak tudom ajánlani, aki nem riad vissza attól hogy három percenként egy nagyon bonyolúlt, obszcén felkiáltásokkal teli szavakkal zavarja meg az ember lelki világát főhősnőnk, aki tényleg, de tényleg....sosem tudja vissza fogni magát. Szerintem ez az anime rettentő vicces és biztos nem hétköznapi látvány. Bátran ajánlom, bár aki a magvas, sokatmondó gondolatokat keresi az inkább ne kezdjen bele. Nem titok, plusz 18-as karikát fogok neki adni :D

Részek Online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész

No comments:

Post a Comment