Pages

.

Demi-chan wa Kataritai

14 éven aluliak számára nem ajánlott!

Na, egy újabb remek anime! Akinek megtetszett a Monster Musume no Iru Nichijou az nagyon is jó helyen kopogtat most, hiszen ez az anime SZINTE szakasztott mása.
Egy demi (szörnyeknek) fenntartott iskolába járnak drága természetfeletti lényeink. Alapvetően egy tipikus slice of life megfűszerezve nem hétköznapi lényekkel. A történet során megfigyelhetjük, ahogy biológia tanáruk segíti a vámpírok, dullahanok, succubusok, és egyéb más lények életét. Segíti megismerni képességüket, problémáikat, és nem mellesleg segíti a beilleszkedést, hiszen nem csak szörnyek járnak abba az iskolába. Nyomon tudjuk követni külön-külön egyes szereplők fejlődését és érzelmeit is.
Hát, őszintén erről nem is lehet mást mondani. Aranyos iskolás lányok életét követhetjük nyomon, ami itt-ott  tartogat meglepetéseket. Aki a tipikus cici és bugyi villantós részeket várja minden részben, mint a Monster Musume no Iru Nichijouban, nem azt mondom, hogy csalódni fog, de csak elvétve egy-két helyen találkozhat csak ilyennel. Összességében szerintem ez egy tipikus egyszer megnézős anime, viszont kár lenne kihagyni, mert egy unalmas napot épp úgy fel tud dobni vele, mint bármely más animével. :)

Részek Online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész

No comments:

Post a Comment