Pages

.

Shingeki no Kyojin / Attack on Titan



16 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Az anime elnyerte a tetszésemet.Pedig a horror,mint műfaj abszolút nem az én asztalom.Bár azt tegyük hozzá,hogy ha ez film lett volna és nem anime,biztos nem néztem volna meg :) Nem egy vidám anime,sok haláleset van,de olyan szereplők igaziból itt sem halnak meg,akiket az elejétől kezdve ismertünk.Valahogy követni sem tudtam,hogy aki meghalt,az most melyik volt,de a végén maradtak a jobbak.Azonban a végét kissé lezáratlannak éreztem,nem derült ki végül is az igazság,amit végig vártam az óriásokkal kapcsolatban.Emellett megoldás sem született,nem volt vége a harcnak.2013-as az anime,szóval én nem tartanám kizártnak még a 2.évadot.Főleg úgy,hogy még a manga is fut.
/ Azóta lefutott a 2.évad. Le vagyok sokkolódva.Még mindig nem tudunk semmit... egyre több minden derül ki,aztán egyre több minden kerül ismét homályba. Mindenképp nézzétek meg/ 3.ÉVAD VÁRUNK.

Évszázadokkal ezelőtt az emberi fajt csaknem kiirtották a jellemzően tízemeletnyi magas, ijesztően eltökélt tekintetű, az emberekre főtáplálékként tekintő titánok. Ennek következtében a fent maradt populációt gigászian magas, vaskos falakkal kerítették körbe, hogy ezáltal a nép biztonságban élhessen tovább. A háborítatlan védelem azonban több év elteltével mégis megbicsaklik, ugyanis egy nap, szinte a semmiből, hatalmas robaj rázza fel a város lakóit, egy izzó testű, haragos ábrázatú, a fal mögül előbújó titán miatt. A szörnyszülött áttöri a masszív fal nyújtotta oltalmat, és ezáltal utat nyit kisebb termetű, de annál kiéhezettebb óriástársainak. A káoszt elszabadító fenevadak nem válogatva, mohón, örömmámorban dobják szájukba és rágcsálják meg sorra azon embereket, akiket csak a markukba sikerül fogniuk. A városban él a történet három főbb szereplője: a heves vérmérsékletű, heroikus jellegű Eren, a lányka létére nagyfokú rettenthetetlenséggel felfegyverzett, mellesleg Eren fogadott húga, Mikasa, és a jámbor lelkű, de annál leleményesebb Armin. Mindhárman megmenekülnek a titánok pusztításától, ám Eren és Mikasa szemtanúi lesznek, amint mintegy kíméletlen végítéletként édesanyjukat megkaparintja és felfalja az egyik szörnyeteg. Eren ennek hatására teszi meg a gyűlölet szülte fogadalmát: elhatározza, hogy minden egyes titánon bosszút áll, és lehetőség szerint saját kezűleg igázza le őket, hogy ezzel megtorolja az emberek lemészárlását. A trauma után két évvel, ő, Mikasa és Armin kényszerhelyzetükből adódóan csatlakoznak a hadsereghez, ahol is testestül-lelkestül – valamint felszerelésestül – kiképezik őket a titánok elleni csatára. Különböző egyéniséggel bíró csapattagokkal végül sikeresen kadétokká válnak, és nem is telik el sok idő, haladéktalanul fel kell kötniük a gatyájukat, ugyanis a titánok meglepetésszerű és hajmeresztő támadással ismét feltűnnek a színen. Kezdetét veszi egy új tortúra, ami egyet jelent a túlélésért való küzdelemmel, és a veszedelmes Titánok célzott kiirtásával. Csakhogy, mindezek folyamán olyan rejtelmek kerülnek a felszínre, amelyek örökre megváltoztatják a zord "Új idő" háborúját.(Animeaddicts)

Részek Online:

1.évad
1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész
23.rész
24.rész
25.rész
(Köszönöm az animeaddicts-nak,hogy elérhetővé tették!)

2.évad
1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
Live action-t is megnéznéd? Megtalálod IDE kattitva az oldalunkon.



No comments:

Post a Comment