Pages

.

Pasta Dishes For Enjoyable Mealtime

Pastaretter er nogle af de nemmeste retter at forberede og de nydes af alle, is?r b?rnene. Du kan g?re din m?ltiderne sjovere ved at tjene pastaretter i forskellige former s?som bogstaver, stjerner, hjul osv og de er den all-time favorit af b?rn. For unge pasta spisere, kan du indf?re finger-venlige st?rrelser som spiraler, radiator og ziti. Rester kan f?jes til dine foretrukne supper og helt sikkert vil b?rnene elsker at spise suppen. Hvis du bruger t?rret pasta, er det tilr?deligt at simre i yderligere 5-10 minutter indtil det bliver kogt. Hvis du har en s?rlig pr?ference for nogle opskrifter, du b?r g?re dem i st?rre m?ngde og rester kan gemmes til senere brug. Dette fungerer bedst med pastaretter, der er bagt som lasagne.

Opskrifter til pastaretter

Springtime pastaret

Ingredienser n?dvendige for pastaret:

Penne - 400 gramsShredded gr?nk?l - 200 gramsChopped bacon - 100 gramsFinely skiver r?dl?g - 1, mediumSoft ost - 100 gramsGrated parmesan til servering

Forberedelse: I saltet vand kog pastaen. I de sidste 2 minutter, tilf?je gr?nk?l og derefter dr?ne det. Reserve lidt af madlavning vandet. I mellemtiden, i en non-stick pan, t?r steger bacon indtil det bliver spr?de. Tage det fra panden og derefter l?be off fedtet. Efterlade omkring en teskefuld fedt. Steg l?g forsigtigt i fedt i 3 minutter, indtil det bliver bl?dt. I gryden, tip gr?nk?l og den kogte pasta. Derefter r?r ost og bacon. Hvis blandingen er t?rre, derefter tilf?je en lille smule af pasta kogevandet. Tjene fadet i en sk?l, spredt med revet parmesan, hvis du foretr?kker.

Asparges fl?de pasta

Ingredienser:

Asparges - 1 bunchDouble creme - 142 millilitrePeeled hvidl?gsfed - 2Half barberet, halvt revet parmesan - 50 gramsTagliatelle - 250 gram

Forberedelse: Cut off woody enderne af asparges til at forberede dem. S? b?r du p?nt afsk?ret tips fra stilke. Holde stilke og tips separat. I en gryde, bring hvidl?g og creme z i kog. Tag det fra varmen og take off hvidl?g og holde det til side. I de kogende saltet vand, koge stilke 5 minutter indtil de bliver m?re. Dr?ne dem og tilf?je dem i cremen sammen med revet parmesan. Pisk med en stavblender, indtil det bliver glat. Kog pastaen efter anvisningerne p? pakken, og derefter tilf?je tips mod de sidste 2 minutter af kogetiden. Genopvarmning fl?den forsigtigt. H?ld vandet fra pastaen og derefter tilf?je det i en sk?l sammen med cremen. Kaste dem indtil alt er blandet godt. Opdele i pasta sk?le. F?r servering top det med parmesan.

Det danske ord for pastaretter er pastaretter. Hvis du er interesseret i at f? flere opskrifter, klik her.

No comments:

Post a Comment