Pages

.

Cross Game


12 éven aluliaknak nem ajánlott! 


Régen láttam de az emlékeim szerint nagyon jó. Aki nem szereti a sport animékben ezeket a ultra szuper erőket a játékok közben annak tetszeni fog, mert itt még emberi tulajdonságai vannak a karaktereknek.

A Cross Game Kou Kitamura és Aoba Tsukishima, a négy szomszédos Tsukishima nővér (Ichiyo, Wakaba, Aoba és Momiji) egyikének a története. Kou és Wakaba ugyanazon a napon és ugyanabban a kórházban születtek és elég közel állnak egymáshoz. Wakaba, koruk ellenére Kou-ra a fiújaként tekint, ami Aobának nagyon nem tetszik, mert úgy érzi, hogy Kou elveszi tőle szeretett nővérét, ezért nagyon utálja Kou-t. Az első rész végén történt egy komoly dolog, amit nem lövök le, mivel erős spoiler lenne.
Ez után Kou és Aoba egy kicsit közelebb kerülnek egymáshoz. Egy időugrás után a második rész Kou-val kezdődik, aki titokban edz. Amikor belép a Seishu High-ba, barátai - Akaishi és Nakanishi - miatt csatlakozik a baseball klubhoz. Az átmeneti igazgató (a rendszeres egészségügyi eltávozáson van) felvett egy új vezetőedzőt, aki cserébe másik iskolákból vesz fel kiválóan baseballozó diákokat. A csapat sztárja Yuhei Azuma, aki az iskola kedvence lett. Az új edző a saját játékosait is semmirekellőnek nézni, a kedvenc Yuhei kivételével, a B csapatot pedig egyenesen trágyának hívja. Kou és két barátja, Akaishi és Nakanishi megtagadja a Baseball tesztet, ezért a B csapatba teszik őket, ami a régi edző, Maeno irányítása alatt van. Maeno elszeretné érni, hogy egy edzőmeccset követően pár végzőst felvegyenek az A csapatba, mivel nekik ez az utolsó esélyük, de az A csapat új edzője egyszerűen letrágyázza őt és a csapatát is. Ez okoz egy versengést a két csapat között. Yuhei már első találkozásukkor felfigyel Kou-ra és az edzőmeccsen elkezdenek versengeni, Kou számára több kevesebb sikerrel. A nyári szünet alatt, az edző meccs után Kou elmegy és elvégez egy különleges edzést, közben a csapatával a helyettes igazgató tudta nélkül edzőmeccseket játszanak. Mikor a helyettes igazgató ezt megtudja, magához hívatja a B csapat edzőjét, Maenót, akit ki akar rúgatni az elhallgatott edzőmeccsek miatt. De Maeno a helyettes igazgatónak tesz egy ajánlatot: Az A csapat álljon ki a B csapat ellen, amelyik csapat veszít, annak az edzőjét kirúgják. Az igazgató belemegy, de még akkor sem akarja kirúgni az új edzőt, hogyha veszít - amit lehetetlennek tart. Az új edző belemegy a játékba, de akadnak gondjai, ugyanis Yuhei a csapat legjobbja nem akar a meccsen játszani, mivel tudni akarja, hogy a csapat nélküle is képes-e legyőzni a B csapatot. Emiatt az új edző rögtön hív 3 alsóbb iskolás tehetséges játékost. Mikor ezt a B csapat meg tudja, ők is felvesznek egy alsóbb évest, aki nem más, mint Aoba. A meccsen az új edző nyugodt, mivel tudja, hogy nem fogják kirúgni, még ha a lehetetlen meg is történik és tudja hogy a B csapat által játszott edzőmeccseken folyamatosan kikaptak. Ekkor betoppan egy öregember a kispadra, aki mint kiderült, az igazgató és elmondja neki, hogy ő belement a fogadásba, ha csapata veszít, mennie kell. Az új edző ettől ideges lesz és a meccs se indul jól a számára, ráadásul rájön, hogy a 6 csapat, akik ellen a B csapat játszott, mind bent van a nyári selejtező 8 csapata között és azt is megtudja, hogy szándékosan adtak fel pontokat, hogy erős csapat ellen gyakorolhassák a védekezést.(Animeaddicts)

Részek online:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész
23.rész
24.rész
25.rész
26.rész
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
32.rész
33.rész
34.rész
35.rész
36.rész
37.rész
38.rész
39.rész
40.rész
41.rész
42.rész
43.rész
44.rész
45.rész
46.rész
47.rész
48.rész
49.rész
50.rész Vége

No comments:

Post a Comment